Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cieslok mod
1. GG:każdy zna
2. Skoczek z 9-letnim pobytem na forum obyty z funkcją moderatora
3. Trzeba ożywić to forum , Panie AJ zapraszam na pv Wink
Odpowiedz
Obietnice wyborcze:
- poprawa jakości konkursów
- ban dla wszystkich trolli
- nowa fala młodych talentow na sezon 2025/26
- nauka moderowania dla siatko
- szybsza aktualizacja generalki
- być może nagrody pieniężne za poszczegolne trofea
- pomoc przy meetingu SNH
i wiele innych
Odpowiedz
Na tak i pełne poparcie. Precz z komuną!
cieslok002 człowiek od ludzi - dla ludzi
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Na tak, w końcu katolicki i niezależny głos w zarządzie SNH
Odpowiedz
Odświeżam

Chciałbym tylko przypomnieć że za poprzedniej kadencji zrobiłem wiele dobrego dla forum , modernizacja arkusza, unban dla DT i wiele innych
Odpowiedz
unban dla DT to już kadencja moja i Andersa samodzielnie, oczywiście byłeś pośrednikiem w tej transakcji o ile kojarzę.
Odpowiedz
(02-12-2025, 12:10)Siatko napisał(a): unban dla DT to już kadencja moja i Andersa samodzielnie, oczywiście byłeś pośrednikiem w tej transakcji o ile kojarzę.

Widzę Siatko, że już zapomniałeś że za ostatniej kadencji zrezygnowałem z funkcji moderatora bo przegrałem głosowanie aby Donald Trump dostał unbana i zaprzestałem chwilowo skakać dopóki czyn unbana nie stał się faktem, sam byłeś początkowo przeciwny temu pomysłowi i to prawda gdy to się stało byłeś jedynym modem bo ja właśnie dlatego protestowałem. Noi tak sam się kontaktowałem z Donaldem w tej sprawie, ale spoko to wszystko dzięki twojej kadencji
Odpowiedz
(02-12-2025, 11:41)cieslok002 napisał(a): Odświeżam

Chciałbym tylko przypomnieć że za poprzedniej kadencji zrobiłem wiele dobrego dla forum , modernizacja arkusza, unban dla DT i wiele innych

Za ten mały wielki gest i wsparcie jakie mi okazałeś dla mnie zawsze będziesz przyjacielem, bo właśnie w takich chwilach ich się poznaje. Za swoją odwagę, manifestacje przeciwko systemowi i poświęcenie własnych wartości będę Ci dozgonnie wdzięczny. U mnie masz zawsze pełne poparcie w każdej swojej decyzji. Gdybyśmy się wtedy nie spotkali na roomie po mojej kilkuletniej przerwie to nie byłoby mnie tutaj teraz. SNH potrzebuje takich ludzi jak Ty i dlatego powinieneś tu piastować zaszczytne stanowisko.
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości